Peter Eekelder, fotograaf Nijmegen

Ik ben al geruime tijd fotograaf, woonachtig in de regio Nijmegen. Ik ben beschikbaar voor bedrijfsfotografie, reportages en portretten. Mijn achtergrond als vormgever en communicatiemedewerker komen hierbij van pas. Ik lever foto’s van kwaliteit, geschikt voor allerlei toepassingen van drukwerk tot website. Daarnaast beschik ik over een ruim archief met natuurbeelden.

Ik fotografeer al sinds mijn studietijd. Jarenlang bracht ik als fotograaf Nijmegen in beeld. Toen nog in zwartwit, ontwikkeld en afgedrukt in mijn eigen donkere kamer. Later werd dat landschap en natuur. Voornamelijk in de regio Rijk van Nijmegen maar ook tijdens mijn reizen in het buitenland. Mijn natuurfoto’s zijn gepubliceerd in diverse tijdschriften en staan op stockbureau Buiten-Beeld.

Ik heb een opleiding tot vakfotograaf gedaan aan de School voor Fotografie. Daar heb ik onder andere weer geleerd hoe mooi het is om mensen te fotograferen. Bedrijfsreportages en portretfotografie zitten sindsdien ook in mijn portfolio. Zo heb ik bedrijfsreportages gemaakt van ambachtelijke bedrijfjes die zijn gevestigd in het Nijmeegse Honigcomplex, waaronder koffiebranderij Blommers, bierbrouwerij Oersoep en Samosa – Ontwerp op Maat. Ik vind het een uitdaging om het vakmanschap en de mensen achter het bedrijf mooi in beeld te brengen. Ik denk graag mee met de wensen van de klant.

 

 

 

 

 

 

Peter Eekelder

Peter Eekelder

Geboren in 1965 in Winterswijk heb ik mijn jeugd doorgebracht in de Achterhoek. Als student vertrok ik naar Nijmegen. De mooie, afwisselende omgeving van het Rijk van Nijmegen kan ik niet meer missen. Daarom woon ik tegenwoordig in Ubbergen.